ENERGY BALLS ΜΕ ΒΡΩΜΗ, ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
30
Λεπτά
ΜΕΡΕΣ
12-Oct
άτομα
ΘΕΡΜΙΔΙΚΗ ΑΞΙΑ
Θερμίδες
συστατικά
200 γρ δαμάσκηνα SUNSWEET120 γρ νιφάδες βρώμης
120 γρ κουβερτούρα σοκολάτας ψιλοκομμένη
70 γρ καρύδα αποξηραμένη
120 γρ αμύγδαλα ψημένα ανάλατα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
παρασκευή
Η Μαριλού Παντάκη, είναι Chef και FoodBlogger. Σπούδασε Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις.
Έφερε το brunch στην Ελλάδα μέσα από την κουζίνα του Mama Roux, ενώ σέρβιρε αυθεντικό αμερικάνικο brunch από την κουζίνα του New York Sandwiches για περίπου 3 χρόνια.
Παράλληλα το 2012, η Μαριλού ξεκίνησε το Food Blog της MadameGinger.com, ένα online γαστρονομικό magazino, όπου μέσα από συνταγές, άρθρα, φωτογραφία και video, μοιράζεται ότι την κάνει να χαμογελά.
Τον Μάιο του 2015, το Madame Ginger, βραβεύτηκε ως το "Best Lifestyle Blog" της Ελλάδας από τα βραβεία του Marie Claire.
Έφερε το brunch στην Ελλάδα μέσα από την κουζίνα του Mama Roux, ενώ σέρβιρε αυθεντικό αμερικάνικο brunch από την κουζίνα του New York Sandwiches για περίπου 3 χρόνια.
Παράλληλα το 2012, η Μαριλού ξεκίνησε το Food Blog της MadameGinger.com, ένα online γαστρονομικό magazino, όπου μέσα από συνταγές, άρθρα, φωτογραφία και video, μοιράζεται ότι την κάνει να χαμογελά.
Τον Μάιο του 2015, το Madame Ginger, βραβεύτηκε ως το "Best Lifestyle Blog" της Ελλάδας από τα βραβεία του Marie Claire.
- Βάζουμε τα δαμάσκηνα σε ένα μίξερ με λεπίδες και τα χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να γίνουν πάστα.
- Μεταφέρουμε τα δαμάσκηνα σε ένα μπολ και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Αν έχουμε μεγάλο μίξερ με λεπίδες, βάζουμε όλο το περιεχόμενο του μπολ και χτυπάμε πολύ καλά για 4-5 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθεί πλήρως. Αν το μίξερ μας είναι μικρό, κάνουμε την ίδια διαδικασία σε 2-3 δόσεις.
- Παίρνουμε μία κουταλιά της σούπας από το μείγμα και το πλάθουμε σε μπαλάκι. Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσει το μείγμα.
Τρώγονται σε θερμοκρασία δωματίου ή κρύα από το ψυγείο.
Κατηγορίες συνταγών
Επιδόρπια και Γλυκές Λιχουδιές,